14.-16.10. 2011 Naša víkendovka

06.11.2011 11:40

„Záhradník sa prechádzal po záhrade a ..." ?

Natrafil na nás, konečne oddychujúcich  parlamenťákov. Po náročnom týždni organizovania imatrikulácie prišiel zaslúžený oddych.

Naša chata vyzerala nádherne, nie že chata ale dom, parádny luxus, tepľúčko (keď sme si nakúrili),krb... 

Piatkom sme začali, večer bol dlhý, plný zábavy, jedla, smiechu,  hier, radosti... aj bez alkoholu sme sa zabávali až až. Spať sa nám veru nechcelo, a ani reči o tom nebolo... Náš spoločný čas sme teda nepremrhali. Nad ránom nás už všetkých odvalilo, naše super postele sme vyskúšali, táák dobre sa nám spalo, že keď začal ráno o 7 zvoniť budík, nikomu sa vstať nechcelo. No museli sme. Je však pravda, že kým sme sa zobudili bol pomaly obed, ale hlavne že sa guľáš už varil. Šikovní sme boli, aj drevo sme narúbali, aj kotlík vyhriali, aj guľáš dovarili. Hoci nám v ústach guľáš horel, hlad je hlad, sťažností nebolo. Kuchári sa hanbiť nemuseli.

Po fajnom guľáši prišla na nás únava, naša prebdená noc nám lámala kolená a niektorí to teda vzdali a na chvíľku zalomili. Nie však na dlho. Miloš, Dominik, Kevin prišli a všetok spavý národ dali do poriadku. A zábava pokračovala, o5 hry- vrah, záhradník, twister, Aďkina  suprová pizza zahnala náš nočný hlad.

Čas utekal a nám bolo spolu naozaj dobre. Poslednú noc sme aj pospali, žeby sme celkom unavení neboli. Nedeľa ubehla, najedli sme sa, upratali a no museli sme už ísť domov. Každý svojou cestou, no so spoločnými spomienkami.

Chata dopadla dobre, viac než dobre, nám bolo perfektne, výborne aaaa zopakovali by sme ešte raz. Sme rady, že sme si to užili, pre nás to znamenalo  veľa, pre naše vzťahy, pre našu študentskú radu. :)

PS: ...ďakujeme p. profesorkám: p. profesorke Kakačkovej a p. profesorke Rosinovej za ich čas venovaný nám a za naše spoločné chvíle. :)

 

—————

Späť