4.-7.5. 2012 Celoslovenská súťaž o titul "Zlatý Amos"

22.05.2012 22:16

O tento titul sa v Košiciach v dňoch 4. - 7. mája uchádzali učitelia na základe nominácií svojich žiakov. Tí následne museli pripraviť program a spolu so svojím nominovaným učiteľom ďalej bojovať o to, aby sa v súťaži dostal ich kandidát čo najďalej. Do semifinálového kola, medzi 16 najlepších postúpila aj p. učiteľka Karin Kakačková.

V doprovode 10 žiakov a p. učiteľky T. Rosinovej sme sa teda vydali do Košíc s odhodlaním zabojovať. Hlavnou disciplínou bol dvojminútový program, ktorý sme aj my nacvičili. Dal nám zabrať, ale oplatilo sa. „Sme v semifinále! Sme v prvej osmičke! Budeme v televízii!" ozývalo sa z našich izieb. To sme ešte nevedeli, že náš voľný čas skončil skôr, ako sa vôbec začal. Z Košíc sme už veľa nevideli. Nasledovala generálka za generálkou, aby všetko pred kamerami vyzeralo dobre. Namáhavé a únavné dni sa blížili k nedeľnému finále, kde vo svetlách reflektorov naša učiteľka opäť postúpila do užšieho kruhu 4 učiteľov. Bol to veľký úspech v silnej konkurencii.

Prišiel záver a výhru si zobral niekto iný, ale pre nás ostala p. Kakačková inšpiráciou a osobnosťou, ktorá je sama sebou aj pred kamerami. Gratulujeme našej p. učiteľke za jej úspech a ďakujeme za krásny výlet, kde sme sa toho veľa naučili. A to hlavné, čo sme si opäť uvedomili bolo to, aká dôležitá je tímová práca a aké krásne vzťahy sú medzi nami.

Telúchová Andrea

Záznam programu si môžete pozrieť na STV2 dňa 30. júna 2012

fotky tu

—————

Späť